Zomercollectie 2023
Uwkussensopmaat.nl
Zomercollectie 2023
Zomercollectie 2023
Zomercollectie 2023
Zomercollectie 2023
Vorige slide
Volgende slide

Veel gestelde vragen

Als u een bepaald product/service niet kunt vinden in onze webshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bij afwijkende maten/vormen willen wij u vragen een e-mail te sturen aan service@uwkussenopmaat.nl

Bij mijn account kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. De status van uw order wordt in uw account steeds geupdate. Bovendien werken wij en post nl met een zogeheten “track en trace systeem”. D.w.z. zodra de bestelling is afgerond, kunt u vanaf het moment van verzenden tot aan de levering nauwkeurig uw bestelling volgen via een code die u per e-mail wordt toegezonden.

Het aanmaken van een account (login) is niet verplicht. Onder vermelding van uw e-mailadres en NAW-gegevens kunt u uw bestelling dus ook zonder account afronden. Echter kunt u in uw account alle bestellingen overzichtelijk terugzien, de status van uw order volgen en bij een vervolg bestelling makkelijker en sneller bestellen.

Onze maatkussens zijn voorzien van een goede rits. Zo kunnen de hoezen met uitzondering van de skaileren worden gewassen op 30 graden.

Uwkussensopmaat.nl biedt verschillende mogelijkheden om te betalen. bv via iDeal of een bankoverboeking.

Het kan zijn dat om bepaalde redenen de iDeal transactie niet volledig is afgerond. Dit kan als oorzaak hebben dat er mogelijk een storing is geweest bij onze provider of in het iDeal betaalsysteem. Zodra de iDeal betaling is mislukt, wordt er een nieuwe betalingsmogelijkheid (bankgegevens) per e-mail aan u verzonden.

uwkussensopmaat.nl kan er voor kiezen om betalingen ongedaan te maken en/of terug te storten. Deze terugstorting, een zo genaamde “refund”, zal wekelijks worden uitbetaald op een standaard betaaldag (woensdag), met een uiterlijk termijn van 14 werkdagen.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW vermeld. Het BTW-bedrag wordt wel afzonderlijk vermeld op uw factuur. De factuur wordt per e-mail aan u verstuurd wanneer de betaling en orderverwerking succesvol zijn verwerkt. De factuur is tevens uw aankoopbewijs.

uwkussensopmaat.nl garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook. De garantie geldt gedurende een periode van 6 maanden na levering onverminderd de wettelijke regels omtrent garantie en conformiteit. Het aankoopbewijs geldt als bewijs met betrekking tot de garantie. Indien de geleverde zaken niet voldoen aan de kwaliteitseisen, zal uwkussensopmaat.nl de zaak binnen redelijke termijn na ontvangst daarvan naar keuze van de consument vervangen of zorg dragen voor herstel

Indien de geleverde producten buiten de garantie periode van 6 maanden vallen of aantoonbaar op een onjuiste wijze is gebruikt zal uwkussensopmaat.nl de consument op de hoogte stellen van de kosten die aan de vervanging of herstelwerkzaamheden verbonden zijn. Uiteraard zal Allekussenopmaat.nl altijd zorgdragen voor de levering van een product zonder gebreke.

De medewerkers van uwkussensopmaat.nl hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Toch kan het zijn dat u als klant dit een keer anders ervaart. Voor het melden van een klacht kunt u een mail sturen aan service@uwkussenopmaat.nl

Het is bij uwkussensopmaat.nl mogelijk de kussens af te halen aan onze locatie op de Ampèreweg 12 in Delft.

Vanzelfsprekend is het bij ons ook mogelijk om onder het genot van een bakje koffie de stoffen te bekijken in ons atelier/werkplaats.

De standaard levertijd van uwkussensopmaat.nl is twee weken tot drie weken (10-21 dagen) vanaf het moment dat de betaling door ons systeem is verwerkt. 

Helaas is het niet mogelijk om de opmaat gemaakte producten te retouneren! uwkussensmaat.nl maakt ook gebruik van artikel 8 – uitsluiting herroepingsrecht van de algemene voorwaarden. Dit houd in dat de bestelde goederen specifiek voor u op maat worden gemaakt en dus niet meer retour gestuurd kunnen worden.

Voor uitgebreide informatie kunt u zich wenden tot onze klantenservice. U kunt uw vraag direct per e-mail stellen aan onze sales support: service@uwkussenopmaat.nl. Of telefonisch contact opnemen via 015-2126210.Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen.

Stoffen collectie

Sunproof

SUNPROOF OUTDOOR FABRICS Sunproof® outdoor stoffen zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft. Daarnaast beschikken Sunproof® stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; Sunproof® stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar. Deze uitstekende eigenschappen maken Sunproof® stoffen de beste keuze voor alle outdoor toepassingen zoals; loungekussens, bootkussens, tuinkussens, parasols, schaduwdoeken etc. Een compleet overzicht van de technische eigenschappen treft u op de site van Trekatex. Klik op het logo voor meer informatie.

Sunbrella

Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Mensen hebben goede redenen om eerst naar Sunbrella te kijken als ze stoffen zoeken. Niemand anders biedt zoveel onder één en dezelfde innoverende, stijlvolle merknaam. Een compleet overzicht van de technische eigenschappen treft u op de site van vyvafabrics.nl. Klik op het logo voor meer informatie.

Cerdalon

The Cerdalon® Garden Collection includes more than 90 plain fabrics, which are the base for more than 700 articles which feature basically in: Market leading colour range of plain fabrics Innovating designs Diversified textures Sophisticated jacquards All Cerdalon® fabrics are made of 100% Acrylic, fibre dyed Dralon®, and produced under European quality standards. Due to this valuable base we can guarantee the adequacy of Cerdalon® for products in garden and exterior use such as upholstery, cushions, bags and shoes, umbrellas, articles for baby use and fashion. The soft and skin-friendly touch of fabric, the high resistance against climate agents and the big range of colours and designs enabled the success of our product in many application -fields and -markets. All Cerdalon® fabrics have stain proof finishing CerdaCoat®, which grants water repellence and easy cleaning properties. The Cerdalon team invites you to our private area for customers so that you can download and visualize the complete Cerdalon®Garden collection. Klik op het logo voor meer informatie.

Informatie over de soorten schuim

De indicatie SG in de omschrijving van het schuim geeft de kwaliteit aan van het type polyurethaan schuim. Dit is een redelijke goedkope type polyurethaan schuim. 

B.v. Een kussen met indicatie SG25 heeft schuim dat 25 kg per kubieke meter weegt,  uw kussens zal sneller hardheid verliezen en weinig ondersteuning geeft tijdens het zitten. Hoe hoger het Soortelijk gewicht hoe duurzamer maar ook harder het schuim.

SG 25

SG25 wordt geadviseerd als standaard rugvulling. Dit kan als zitvulling gebruikt worden vanaf 8 cm of bij weinig gebruik. Wanneer u het als zitkussen gebruikt adviseren we minimaal 8cm of hoger.

SG 35

Deze kwaliteit wordt veel gebruikt b.v. voor zitkussens

SG 40

Deze kwaliteit wordt veel gebruikt b.v. voor zitkussens, maar wordt wel als een stuk harder ervaren. 

Vlokken

Gebruik deze kwaliteit b.v. in rugkussens. Door de losse structuur van verschillende schuimtype maakt dit type schuim een heerlijk zacht plofkussen

Afwerking

met zijnaad

Kussen met de afwerking als zijnaad

Met tussenstuk

Kussen met de afwerking als tussenstuk. 

Met dubbelkoord

Kussen met de afwerking als een koord

Plofkussen

Dit is een kussen met vlokvulling en de afwerking met een zijnaad