Zomercollectie 2019
uwkussensopmaat.nl
Zomercollectie 2019
Zomercollectie 2019.
Zomercollectie 2019
Zomercollectie 2019.
Previous
Next

Privacy statement

R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V.
Ampereweg 12
2627 BG Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.uwkussensopmaat.nl Bedrijfsnaam
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V.
Ampereweg 12
2627 BG Delft 015-2126210

Rein Kool is de Functionaris Gegevensbescherming van R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. Hij/zij is te bereiken via mail@rjkool.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mail@rjkool.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V.) tussen zit. R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam adres en woonplaats gegevens voor een periode van max 1 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar mail@rjkool.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
R.J. Kool Meubelstoffeerderij B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via mail@rjkool.nl

Stoffen collectie

Sunproof

SUNPROOF OUTDOOR FABRICS Sunproof® outdoor stoffen zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft. Daarnaast beschikken Sunproof® stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; Sunproof® stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar. Deze uitstekende eigenschappen maken Sunproof® stoffen de beste keuze voor alle outdoor toepassingen zoals; loungekussens, bootkussens, tuinkussens, parasols, schaduwdoeken etc. Een compleet overzicht van de technische eigenschappen treft u op de site van Trekatex. Klik op het logo voor meer informatie.

Sunbrella

Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Mensen hebben goede redenen om eerst naar Sunbrella te kijken als ze stoffen zoeken. Niemand anders biedt zoveel onder één en dezelfde innoverende, stijlvolle merknaam. Een compleet overzicht van de technische eigenschappen treft u op de site van vyvafabrics.nl. Klik op het logo voor meer informatie.

Cerdalon

The Cerdalon® Garden Collection includes more than 90 plain fabrics, which are the base for more than 700 articles which feature basically in: Market leading colour range of plain fabrics Innovating designs Diversified textures Sophisticated jacquards All Cerdalon® fabrics are made of 100% Acrylic, fibre dyed Dralon®, and produced under European quality standards. Due to this valuable base we can guarantee the adequacy of Cerdalon® for products in garden and exterior use such as upholstery, cushions, bags and shoes, umbrellas, articles for baby use and fashion. The soft and skin-friendly touch of fabric, the high resistance against climate agents and the big range of colours and designs enabled the success of our product in many application -fields and -markets. All Cerdalon® fabrics have stain proof finishing CerdaCoat®, which grants water repellence and easy cleaning properties. The Cerdalon team invites you to our private area for customers so that you can download and visualize the complete Cerdalon®Garden collection. Klik op het logo voor meer informatie.

Informatie over de soorten schuim

De indicatie SG in de omschrijving van het schuim geeft de kwaliteit aan van het type polyurethaan schuim. Dit is een redelijke goedkope type polyurethaan schuim. 

B.v. Een kussen met indicatie SG25 heeft schuim dat 25 kg per kubieke meter weegt,  uw kussens zal sneller hardheid verliezen en weinig ondersteuning geeft tijdens het zitten. Hoe hoger het Soortelijk gewicht hoe duurzamer maar ook harder het schuim.

SG 25

SG25 wordt geadviseerd als standaard rugvulling. Dit kan als zitvulling gebruikt worden vanaf 8 cm of bij weinig gebruik. Wanneer u het als zitkussen gebruikt adviseren we minimaal 8cm of hoger.

SG 35

Deze kwaliteit wordt veel gebruikt b.v. voor zitkussens

SG 40

Deze kwaliteit wordt veel gebruikt b.v. voor zitkussens, maar wordt wel als een stuk harder ervaren. 

Vlokken

Gebruik deze kwaliteit b.v. in rugkussens. Door de losse structuur van verschillende schuimtype maakt dit type schuim een heerlijk zacht plofkussen

Afwerking

met zijnaad

Kussen met de afwerking als zijnaad

Met tussenstuk

Kussen met de afwerking als tussenstuk. 

Met dubbelkoord

Kussen met de afwerking als een koord

Plofkussen

Dit is een kussen met vlokvulling en de afwerking met een zijnaad